Tip van Johan! Schuurspons

03 september 2019

Tip van Johan.jpg

Wij zijn continue bezig om onze producten nog beter te maken. Ons eigen laboratorium is ditmaal druk bezig geweest om Design Micro nog beter te krijgen. Uiteindelijk is er een betere balans gevonden tussen het hoofdbestanddeel marmermeel en de overige toeslagstoffen.

Verbeterd aan Design Micro:
• Fijnere verwerking
• Egaler en beter verdeeld schuurbeeld
• Minder afzanding in het eindresultaat
• Verbeterd verbruik

Onze topdemonstrateur Johan wil jullie graag weer helpen met een praktische tip, deze keer gericht op deze Design Micro! Johan: “Ik ben een erg tevreden over het verbeterde recept van de Design Micro. Niet alleen verwerkt deze nu beter, maar ook het eindresultaat is mooier en het verbruik is verbeterd!"

Tip van Johan: Gebruik een fijne rode schuurspons
20161102_095710.jpg
Wanneer de 2e laag Design Micro mat oogt kan het geheel worden opgeschuurd met behulp van een fijne (type rood/fijn) schuurspons. Het voordeel van deze schuurspons is dat je de korrel minder laat structureren. De schuurspons is fijner dan andere sponzen, wat er voor zorgt dat je op een vlakker oppervlak en bij hardere kleuren minder aanzetten ziet van je sponsslagen. Bekijk voor meer informatie rondom de verwerking van Design Micro het verwerkingsfilmpje.
Top